Välkommen till Mangaföreningens nya hemsida!

Hej och välkommen till Mangaföreningens nya hemsida! Att få upp en hemsida där vi kan informera om alla aktiviteter vi arrangerar och om nästets öppettider har varit planerat redan sedan nästet flyttade in i sliperiet. Vi har gjort många andra roliga roliga saker som har kommit i vägen och flera år(!) har gått men nu är den här! Så bokmärk sidan och kolla tillbaka regelbundet för att hålla koll på alla våra roliga aktiviteter och öppettider.

Tanken är att detta också ska vara en sida där man kan hålla sig uppdaterad om manga och anime. Alla som är intresserade att skriva på sidan och vara med och skapa Sveriges bästa otaku-sajt får mer än gärna höra av sig!

Vi har även lagt till ett forum där det är fritt att diskutera våra vad som händer på nästet, vårat konvent Örncon och självklart även allt annat relaterat med östasiatisk populärkultur.

Publicerad den 16 september av i kategorierna: