Tack för ett roligt årsmöte!

Nu i lördags var det årsmöte för Örnsköldsviks Mangaförening i vår lokal Nästet. Vi tackar alla glada medlemmar som deltog, umgicks och käkade rulltårta med oss!

Styrelsen är redan i igång med att organisera upp hur allt skall fungera framöver samt vilka roliga aktiviteter som skall hållas! Kom ihåg att det är ni medlemmar som föreningen är till för. Om ni har någon idé om vad ni skulle vilja göra, tveka inte att prata med oss! Även om våra ekonomiska resurser inte är så jättestora just nu så har vi många andra resurser och kontakter som kan hjälpa just ditt drömprojekt hända. Oavsett om det bara är en filmkväll med kompisarna eller något nytt stort publikt evenemang! Nästet och föreningens alla andra resurser är till för er, vi hoppas att ni utnyttjar det!

Andreas Gustavsson, Ordförande Mangaföreningen

Publicerad den 31 mars av i kategorierna: