Om oss

Mangaföreningen är en idéell organisation som skapades 2010, när de två olika nörd gängen Örnarna och Oni började umgås och ville arrangera konventet Örncon tillsammans. Men med åren så har det gått från att arrangera ett årligt konvent, till några större evenemang per år och vardagliga aktiviteter i våran lokal Nästet.

Vi är anslutna till studieförbundet NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, och är en av spel och hobby verksamhets föreningen Sverok:s medlemsföreningar.

Som studieförbund så hjälper NBV oss med att bland annat utbilda nya styrelsemedlemmar, nya studiecirkelledare och med bidrag för olika kulturarrangemang.

Sverok är den som idag i störst hand tar hand om vår medlemsdatabas, då ett medlemskap hos oss automatiskt gör dig medlem hos Sverok.