Nästet

Nästet är namnet på vår föreningslokal, som ligger i centrala Örnsköldsvik. Nästet är i huvudsak en plats där våra medlemmar ska kunna träffas i en avslappnad miljö och umgås med varandra, men det finns även plats för större sammankomster.

Lokalen är uppdelad i fyra rum, varav tre som medlemmarna har tillgång till, Spel och konferensrummet, Bio rummet och Pentry med myshörna. Det fjärde rummet är ett Kontor och är bara tillgängligt för styrelse och revisorer.

Våra planerade aktiviteter hittar du i Kalendern och i våran Facebook grupp kan du lätt hålla koll på när Nästet är öppet.

Vill du som medlem använda lokalen utanför vanliga öppettider, eller hålla i en aktivitet på Nästet, kontakta styrelsen. Vi är alltid öppna för nya ideer.

Hitta till Nästet

Viktigt att veta!

På Nästet så har vi olika regler kring alkohol och allergier som vi vill att alla som vistas där följer.

Alcohol
  • Inom lokalens gränser får man ej förtära alkohol.
  • Har man införskaffat alkohol, får den vara i lokalen tills man själv lämnar lokalen.
  • Man får ej lämna alkohol obevakad i lokalen.
Allergier
  • Husdjur och servicedjur får vistas i lokalen, men prata med styrelsen först.
  • Vi vill att ni undviker att använda starka dofter.
  • Du får ej förtära nötter i lokalen.
  • Vi arbetar för att göra lokalen allergivänlig, men har du en allergi som vi bör känna till, prata med styrelsen, så arbetar vi med dig för att göra dina besök så smidiga som möjligt.

Läs mer om våra stadgar och policys i Viktiga dokument